Menu
logo Gagliardi, logo Psychologisch advies Rotterdam
 • telefoon gagliardi psychologisch advies. 06-48255623
 • header afbeelding psychologisch advies gagliardi in Rotterdam/ Den Haag /Dordrecht
  beroepskeuze Rotterdam/ Den Haag /Dordrecht, mannetje op 3 pijlen die meerdere richtingen op wijzen
  text figcap

  Beroepskeuze

  Staat u aan het begin van uw carrière, wilt u wat anders gaan doen of moet u verplicht een andere baan zoeken ? In veel gevallen kan een beroepskeuze test helpen om tot een weloverwogen keuze te komen. Het zou tenslotte zonde zijn dat u een beroep kiest dat (achteraf) toch niet bij u past of waar u niet uw talenten en capaciteiten in kwijt kan.

  Bent u tevreden met uw baan?

  Hoeveel mensen zijn er nu echt helemaal tevreden met hun baan? Heeft u zelf wellicht ook een functie waarin u niet het beste van uzelf kan laten zien? Droomt u er wel eens van om in een heel andere branche te werken? Wat zijn uw drijfveren in uw carrière? Met een beroepskeuze test kunnen wij samen bekijken welke banen u op het lijf zijn geschreven en welke niet. Ook als u aan het begin van uw loopbaan staat en eigenlijk (nog) niet precies weet wat u wil, kan een beroepskeuze test duidelijkheid geven over uw mogelijkheden.

  Beroepskeuzetest hbo

  De beroepskeuze test hbo geeft u inzicht in welke beroepen u na uw hbo opleiding zou kunnen doen. Zeker als u nog geen duidelijke voorkeur heeft of keuze heeft kunnen maken. Met deze beroepskeuze test komen specifieke beroepen en rollen naar voren die specifiek op HBO niveau uitgevoerd worden. Dit kan tevens een goede indicatie geven voor een eventuele vervolgopleiding.

  Met behulp van mijn advies en ondersteuning in de rol van loopbaanadviseur, kunnen wij na de test desgewenst naar behoefte samen bekijken welke mogelijkheden en kansen er voor u op de arbeidsmarkt zijn.

  Beroepskeuzetest mbo

  Met een beroepskeuzetest mbo wordt het duidelijk wat uw motivaties en drijfveren zijn. Samen kunnen we er achter komen welke functie het beste past bij uw kwaliteiten, talenten, vooropleiding en persoonlijke behoeftes. Ook als werknemer moet u zich telkens weer opnieuw bewijzen en wilt u misschien nog verder leren. In dit geval kan het zinvol zijn om uw toekomstperspectieven verder te laten onderzoeken.

  Met een beroepskeuze test mbo krijgt u een beter inzicht in uw persoonlijkheid, wat uw sterke punten en succesfactoren zijn en in welk beroep u het beste kan floreren.

  Beroepskeuze en loopbaanontwikkeling

  Indien het duidelijker wordt welke richting u op gaat, dan komt er natuurlijk een volgende stap in uw loopbaanontwikkeling. Desgewenst kan ik u loopbaancoaching aanbieden, om samen de juiste stappen te maken in uw loopbaan. Ook kunt u kiezen voor een loopbaan assessment welke wat breder van opzet is. Graag leg ik u persoonlijk alle mogelijkheden uit.

  Beroepskeuze test aanvragen?

  Wilt u graag samen met een professionele loopbaancoach en arbeidsmarktpsycholoog bekijken welk beroep het beste bij u past? Maak dan een afspraak en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op!

  Met een beroepskeuze test meer kans op een baan die echt bij u past

 • Adresgegevens

  Rotterdam

 • Contactgegevens

  telefoon: 06-48255623
  e-mail: gagliardi@loopbaanadvies-rotterdam.nl

  KvK-nummer: 60672706

 • Social media