Menu
logo Gagliardi, logo Psychologisch advies Rotterdam
 • telefoon gagliardi psychologisch advies. 06-48255623
 • header afbeelding psychologisch advies gagliardi in Rotterdam/ Den Haag /Dordrecht
  lifecoach Rotterdam/ Den Haag /Dordrecht, afbeelding gestapelde stenen
  text figcap

  Lifecoach

  Bent u op zoek naar een life coach die u kan helpen bij uw angsten, blokkades, gestelde doelen en belangrijke levensvragen waar u niet uitkomt? Met life coaching in Rotterdam, Den Haag, Dordrecht en regio kan ik u wellicht verder helpen.

  Waar loopt u tegenaan?

  U stelt doelen voor zichzelf maar het kost u moeite om die ook in de praktijk waar te maken. U loopt niet over van zelfvertrouwen, spanning en stress eisen hun tol of bent op zoek naar zingeving in uw werk of relatie. Er kunnen diverse punten zijn waar u tegenaan loopt en u ziet geen concrete oplossingen. De kans is dan groot dat u in een kringetje blijft rondraaien. Tijd om hier hulp bij te zoeken, zodat u daarna weer verder kan.

  Life coaching geeft nieuwe inzichten

  Veel mensen willen graag van alles ‘proberen’, maar vaak blijft het daar ook bij. Life coaching kan uw zelfvertrouwen weer vergroten, uw blikveld verruimen en nieuwe inzichten geven. U leert weer beter te reageren op impulsen van de buitenwereld, op uw werk en leert ze anders aan te pakken.

  Samen met de life coach weer de regie in handen nemen

  Als life coach kan ik mensen leren de regie van hun eigen leven weer in eigen handen te nemen. U creëert een eigen visie op het leven om weer met gerichte focus uw doelen te kunnen nastreven. Het gaat er om dat u zich gehoord, begrepen en gesteund voelt, zodat uw nieuwe paden kunt ontdekken, nieuwe uitdagingen aan durft te gaan en weer een goed beeld heeft van uw kwaliteiten en capaciteiten.
  Desgewenst kan een life coaching traject gevolgd worden door een loopbaanbegeleiding traject, indien de hulpvraag (mede) werk gerelateerd is.

  Wat is het doel van life coaching?

  Het belangrijkste doel van life coaching is het terugkrijgen of verhogen van uw levensgeluk. Als life coach kan ik u de juiste structuur, ondersteuning en feedback geven op al uw vragen en onzekerheden. Ook indien u diep gekoesterde verlangens of wensen heeft maar waarvan u denkt dat u ze toch niet waar kunt maken of iets dat u tegenhoudt. Door te focussen op de mogelijkheden en oplossingen, komt u veel sneller daar waar u wilt zijn.

  Life coaching aanvragen?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van life coaching en persoonlijke begeleiding, dan kunt u een aanvraag doen en neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  Een life coach brengt u weer in balans en kunt u sneller vooruit”

 • Adresgegevens

  Rotterdam

 • Contactgegevens

  telefoon: 06-48255623
  e-mail: gagliardi@loopbaanadvies-rotterdam.nl

  KvK-nummer: 60672706

 • Social media