Menu
logo Gagliardi, logo Psychologisch advies Rotterdam
 • telefoon gagliardi psychologisch advies. 06-48255623
 • header afbeelding psychologisch advies gagliardi in Rotterdam/ Den Haag /Dordrecht
  loopbaanassessmnt Rotterdam/ Den Haag /Dordrecht, mannetje bij richting aanwijzer
  text figcap

  Loopbaan assessment

  Het doel van een loopbaanassessmentis om een goed onderbouwd advies in te winnen bij de keuze van een loopbaan of beroepsrichting. Dit kunt u bij Gagliardi Psychologisch Advies krijgen op basis van arbeidspsychologisch testonderzoek.

  Wat houdt een loopbaanassessment in?

  Een loopbaanassessment kan worden ingezet als een kandidaat meer duidelijkheid wil over zijn talenten. Er wordt inzicht gegeven in interesses, analytische capaciteiten, eventuele leidinggevende capaciteiten en mogelijke ontwikkelingsperspectieven om van daaruit aan te geven wat de meest passende werkomgeving zou zijn. Een loopbaanassessment fungeert als een soort spiegel voor het zelfbewustzijn. De focus ligt hierbij op de bewustwording en loopbaanmogelijkheden van een kandidaat.

  Waarom een loopbaanassessment?

  Zowel een werkgever als werknemer kunnen gebaat zijn bij een loopbaanassessment. Voor alle partijen is het belangrijk dat medewerkers op de juiste plek zitten. Een assessment kan dienen als richtlijn en onderbouwing voor persoonlijke ontwikkeling en het maken van de juiste keuzes.
  Een loopbaanassessment kan los worden aangevraagd of als onderdeel van een loopbaantraject ingezet worden.

  Loopbaan en heroriëntatie op beroepsmogelijkheden

  Een loopbaanassessment kan helpen bij het (her)oriënteren op de beroepsmogelijkheden. Daarbij kunnen verschillende aspecten nader worden bekeken. Afhankelijk van de persoon en de doelstelling wordt het persoonlijk functioneren, de vaardigheden, het leervermogen, ambities, normen en waarden en groeimogelijkheden onder de loep genomen. Nadat de onderzoekresultaten bekend zijn, kan Gagliardi Psychologisch Advies u hier verder in adviseren en de uitslag met u bespreken.

  Loopbaanadviesrapport

  Nadat het loopbaanassessment heeft plaatsgevonden, ontvangt de kandidaat een uitgebreid loopbaanadviesrapport. Aan de hand van de onderzoeksresultaten kan ook een realistische suggestie voor de beroepskeuze worden gedaan. Na bespreking van het loopbaanadviesrapport kunt u besluiten wat u daarmee precies wilt doen.

  Kijk ook bij assessments voor meer informatie over een assessment dagprogramma.

  Een loopbaanassessment aanvragen?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een loopbaanassessment voor u zelf of voor één van uw medewerkers? Doe gerust een vrijblijvende aanvraag en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  Een loopbaanassessment geeft richting aan uw toekomstperspectieven

 • Adresgegevens

  Rotterdam

 • Contactgegevens

  telefoon: 06-48255623
  e-mail: gagliardi@loopbaanadvies-rotterdam.nl

  KvK-nummer: 60672706

 • Social media