Menu
logo Gagliardi, logo Psychologisch advies Rotterdam
 • telefoon gagliardi psychologisch advies. 06-48255623
 • header afbeelding psychologisch advies gagliardi in Rotterdam/ Den Haag /Dordrecht
  loopbaanadviseur Rotterdam/ Den Haag /Dordrecht, mannetje in cirkel van in elkaar grijpende pijlen
  text figcap

  Loopbaanadviseur

  Op zoek naar een ervaren en kennisrijke loopbaanadviseur in Rotterdam, Den Haag, Dordrecht of omstreken die u direct kan helpen bij belangrijke loopbaanadvies vraagstukken?

  Wat houdt een loopbaanadvies traject in?

  Een loopbaanadviestraject geeft u beter inzicht in uw competenties en krachtpunten, waardoor u een betere kijk krijgt op de mogelijkheden om uw loopbaan vorm te geven in de door u gewenste richting. Als loopbaanadviseur geef ik gericht loopbaanadvies. Samen met u inventariseer ik de situatie waar u in zit en wat uw concrete loopbaanwensen zijn. In overleg stellen wij de doelen vast waar we gezamenlijk naar toe zullen werken.

  Loopbaanadvies plan van aanpak.

  Nadat de doelen zijn vastgesteld, maken wij een loopbaanadvies “plan van aanpak”. Hier kunt u zelf invloed op uitoefenen en er kunnen meerdere elementen aan worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan een loopbaan assessment of een ontwikkel assessment. In dit plan van aanpak wordt duidelijk welke loopbaantools er in gezet worden om uw doelstellingen te halen.

  Wat heeft u nodig om uw doel te bereiken?

  Wellicht dat u bepaalde vaardigheden wilt aanleren: u wilt zichzelf beter presenteren of de onderlinge communicatie met bijvoorbeeld collega’s verbeteren. Ook deze problemen kunnen wij samen aanpakken. Ik help u bewust te worden van uw valkuilen en reik de tools aan om hier verandering in aan te brengen. Alles is er op gericht om u als persoon te helpen en te begeleiden.

  U wilt hogerop maar u weet niet hoe u er moet komen?

  Twijfelt u of u over de juiste leiderschapskwaliteiten bezit? Wilt u een stap hogerop, maar u weet niet zeker of u hiervoor de juiste competenties heeft? Twijfelt u aan u zelf? Ook dan kan ik als loopbaanadviseur maatwerk loopbaanadvies geven. Met behulp van diverse instrumenten proberen we in beeld te krijgen of een leidinggevende positie bij u past en welke vaardigheden u nog zal moeten opdoen of bijschaven.

  Een carrière switch maken?

  Denkt u er over om een carrière switch te maken, maar u weet niet wat uw kansen op de arbeidsmarkt zijn? Moet u noodzakelijkerwijze voor een ander beroep kiezen, maar u weet niet waar u goed in bent? Met behulp van een beroepskeuze test kunnen we samen kijken welke functie(s) u aanspreken en waar u het talent of de kennis voor heeft.

  Indien u al een richting weet, maar nog steeds twijfels heeft, dan kunt u mij gerust vragen om een loopbaanadvies sessie, zodat ik als sparringpartner met u mee kan denken en u gericht advies kan geven.

  Loopbaanadvies nodig?

  Wilt u graag met een begripvolle en betrokken loopbaanadviseur spreken, neem dan gelijk contact met ons op!

  Soms zijn veranderingen nodig om daarna weer op koers te zitten

 • Adresgegevens

  Rotterdam

 • Contactgegevens

  telefoon: 06-48255623
  e-mail: gagliardi@loopbaanadvies-rotterdam.nl

  KvK-nummer: 60672706

 • Social media