Menu
logo Gagliardi, logo Psychologisch advies Rotterdam
 • telefoon gagliardi psychologisch advies. 06-48255623
 • header afbeelding psychologisch advies gagliardi in Rotterdam/ Den Haag /Dordrecht
  loopbaanbedgeleiding Rotterdam/ Den Haag /Dordrecht, afbeelding kompas
  text figcap

  Loopbaanbegeleiding

  Heeft u behoefte aan loopbaanbegeleiding in Rotterdam, Den Haag, Dordrecht of omstreken? Op bepaalde momenten in uw loopbaan kunt u advies en loopbaancoaching nodig hebben om daarna concrete vervolgstappen te kunnen maken.

  Wat kan ik verwachten van loopbaanbegeleiding?

  Loopbaanbegeleiding bestaat uit een combinatie van gesprekken, opdrachten en oefeningen. In individuele sessies werkt u samen met uw loopbaancoach aan een scherpe zelfanalyse. Dit “beeld” van uzelf wordt gekoppeld aan uw persoonlijke wensen. Samen komen wij tot weloverwogen keuzes en een goede focus op uw toekomstige loopbaan. Het loopbaanbegeleiding traject wordt afgesloten met een persoonlijk schriftelijk loopbaanadvies, waarin tevens aanbevelingen zijn opgenomen met betrekking tot uw verdere persoonlijke ontwikkeling.

  Heeft u de juiste sollicitatievaardigheden?

  Naar wens en behoefte kan ik u ook helpen met solliciteren, het analyseren van gewenste organisaties en vacatures, netwerken, het schrijven van een goed CV, het oefenen van sollicitatiegesprekken, communicatievaardigheden etc. Daarnaast is het natuurlijk van belang om zo uzelf goed mogelijk naar de arbeidsmarkt te kunnen presenteren!

  Personal branding van u zelf

  Bij het solliciteren of het verkrijgen van een nieuwe baan, is personal branding erg belangrijk om u zelf goed te onderscheiden en te profileren naar uw (nieuwe) werkgever. Met loopbaanbegeleiding zal ik dus ook de nadruk leggen op uw persoonlijke presentatie, uw onderscheidende kernwaarden en hoe u het beste u zelf op de arbeidsmarkt kunt ‘verkopen’. Loopbaanbegeleiding, solliciteren en u zelf profileren gaan dus hand in hand.

  Loopbaanbegeleiding aanvragen?

  Wilt u loopbaanbegeleiding in Rotterdam, Den Haag, Dordrecht of directe regio aanvragen? Neem vandaag nog een besluit en neem contact met ons op voor meer informatie.

  Met loopbaanbegeleiding zit u al snel weer op de goede weg

 • Adresgegevens

  Rotterdam

 • Contactgegevens

  telefoon: 06-48255623
  e-mail: gagliardi@loopbaanadvies-rotterdam.nl

  KvK-nummer: 60672706

 • Social media