Menu
logo Gagliardi, logo Psychologisch advies Rotterdam
 • telefoon gagliardi psychologisch advies. 06-48255623
 • header afbeelding psychologisch advies gagliardi in Rotterdam/ Den Haag /Dordrecht
  ontwikkelassessment Rotterdam/ Den Haag /Dordrecht, dame 'gaat' via pijl hogerop
  text figcap

  Ontwikkel assessment

  Bedrijven kunnen een ontwikkelassessment inzetten bij werknemers en professionals om een beter beeld te krijgen van de ontwikkelingsmogelijkheden en perspectieven van een betreffende medewerker.

  Wat houdt een ontwikkelassessment in?

  Bij een ontwikkelassessment hoeft het niet altijd te gaan om een nieuwe functie. Ook indien er interne verschuivingen plaatsvinden of bij een reorganisatie, kan ontwikkelassessment helpen kandidaten beter te beoordelen. Een ontwikkelassessment geeft meer inzicht in de mogelijkheden van medewerkers, waardoor zij optimaal ingezet kunnen worden. Voor de medewerker betekent het vaak een nieuwe impuls voor verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast draagt het bij aan het succes van de gehele organisatie.

  Waarom een ontwikkelassessment?

  Met behulp van een ontwikkelassessment kunnen de aandachtspunten van een medewerker duidelijk worden gemaakt. Dit is belangrijk om binnen een bepaalde tijdstermijn beter te kunnen inschatten of een medewerker door kan groeien naar een andere functie of in staat is om leiding te kunnen geven aan een team. Het kan betekenen dat een ontwikkelassessment ook een startpunt kan zijn voor verdere personal coaching.

  Vroegtijdig problemen kunnen traceren

  Een ontwikkelassessement kan in kaart brengen welke vaardigheden bij de geteste medewerker nog onderontwikkeld zijn. Wellicht merkt u in de praktijk dat mensen tegen de grenzen van hun kunnen aanlopen. Als managers of afdelingshoofden niet functioneren op het niveau dat van hen verwacht wordt, kan een ontwikkelassessment vaststellen op welke punten de betreffende medewerker zich nog verder zou moeten ontwikkelen. In die gevallen kunt u Gagliardi Psychologisch Advies inzetten als sparringpartner, omdat ik op deskundige wijze meerwaarde kan bieden bij de totale beeldvorming en verbeterpunten bij een medewerker. Kijk ook bij assessments voor meer informatie over een assessment dagprogramma.

  Hoe ziet een ontwikkelassessment er uit?

  Gedurende een intensief individueel programma met diverse gesprekken, testen, vragenlijsten opdrachten en praktijksimulaties, maakt het ontwikkelassessment duidelijk waar uw medewerker op dit moment staat, wat hij of zij kan en waar de ruimte voor groei ligt. Ook meer ervaren mensen krijgen door een ontwikkelassessment weer de focus op nieuwe kansen en hun eigen ontwikkeling binnen een bedrijf.

  Een ontwikkelassessment aanvragen?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een ontwikkelassessment voor één of meerdere kandidaten? Doe gerust een vrijblijvende aanvraag en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  Met een ontwikkelassessment krijgt u meer duidelijkheid over de mogelijkheden van uw medewerkers

 • Adresgegevens

  Rotterdam

 • Contactgegevens

  telefoon: 06-48255623
  e-mail: gagliardi@loopbaanadvies-rotterdam.nl

  KvK-nummer: 60672706

 • Social media