Menu
logo Gagliardi, logo Psychologisch advies Rotterdam
 • telefoon gagliardi psychologisch advies. 06-48255623
 • header afbeelding psychologisch advies gagliardi in Rotterdam/ Den Haag /Dordrecht
  text figcap

  Over Gagliardi Psychologisch Advies

  Mijn naam is Mimmo Gagliardi en met mijn kennis, competenties, drive en passie heb ik mij helemaal toegelegd op het geven van advies, hulp, ondersteuning en begeleiding bij diverse loopbaanvraagstukken en persoonlijke coaching

  Mijn achtergrond

  Na mijn opleiding Klinische Psychologie, heb ik er niet voor gekozen verder te gaan als psychotherapeut, maar heb ik er voor gekozen mij in de praktijk te ontwikkelen in de richting waar mens en werk elkaar ontmoeten: arbeids- en organisatiepsychologie. Eerst heb ik kennisgemaakt met het commerciële werkveld en ervaring opgedaan in een rol binnen het spel van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. De opgedane praktische vaardigheden en succesvolle matches tussen mens en functie, heb ik vervolgens in kunnen zetten toen ik als assessments psycholoog werkte bij een adviesbureau. Daar kreeg ik ook de gelegenheid om mij breder te ontwikkelen als coach en loopbaanadviseur. Begin 2014 besloot ik als zelfstandige verder te gaan.

  Mijn Doel

  Ik zie het als mijn doel om medewerkers optimaal te laten presteren in een baan en werkomgeving die recht doet aan persoonlijkheid, capaciteiten, vaardigheden en voorkeuren. Daarbij leg ik de focus op de persoonlijke ontwikkeling, training en coaching van professionals uit diverse vakgebieden.

  Mijn achtergrond als (klinisch) psycholoog heeft me geleerd om op een bepaalde manier naar mensen te kijken. Ik kan daardoor snel in kaart brengen hoe iemand in elkaar zit, bijvoorbeeld als het gaat om motieven, drijfveren, gedragspatronen en belemmeringen.

  Mijn visie en missie

  Ik zie mensen als “lerende wezens”. Mensen zijn niet hun hele leven altijd dezelfde persoon maar veranderen, ontwikkelen zich, zowel bewust als onbewust, doelbewust of ongewild. Ik wil mensen begrijpen, hun drijfveren achterhalen en samen op zoek te gaan naar de kwaliteiten en hen hierin ondersteunen. Ik heb er mijn missie van gemaakt om mensen in beweging te brengen door het geven van inzicht en vertrouwen, zodat niet effectieve gedragspatronen doorbroken kunnen worden. Werken en keuzes maken vanuit de eigen versterkte autonomie en authenticiteit is dan het resultaat.

  Onderscheidende kernwaarden

  • Achtergrond als klinisch psycholoog
  • Praktische ervaring in arbeidmarktmobiliteit
  • Groot inlevingsvermogen en hoge mate van betrokkenheid
  • Oprecht nieuwsgierig naar de mens als persoon
  • Resultaatgerichte focus op de te behalen doelstellingen
  • Flexibel inzetbaar voor loopbaanontwikkeling en coaching
 • Adresgegevens

  Rotterdam

 • Contactgegevens

  telefoon: 06-48255623
  e-mail: gagliardi@loopbaanadvies-rotterdam.nl

  KvK-nummer: 60672706

 • Social media