Menu
logo Gagliardi, logo Psychologisch advies Rotterdam
 • telefoon gagliardi psychologisch advies. 06-48255623
 • header afbeelding psychologisch advies gagliardi in Rotterdam/ Den Haag /Dordrecht
  personal coach Rotterdam/ Den Haag /Dordrecht, coach met klant, hersennen beide personen op achtergrond
  text figcap

  Personal Coach persoonlijke ontwikkeling

  Bent u op zoek naar een personal coach voor diverse vragen op het gebied van uw persoonlijke ontwikkeling, werk, balans werk en privé of andere vraagstukken? Als personal coach in Rotterdam, Den Haag, Dordrecht en regio kan ik u wellicht verder helpen.

  Individuele personal coaching

  Soms kunt u hulp van een professionele personal coach goed gebruiken. Zeker als u vastloopt in uw werk, voor een nieuwe uitdaging staat of een andere functie wilt bekleden, maar u twijfelt over uw eigen kunnen. Misschien dat u bepaalde overtuigingen heeft die u belemmeren om een nieuwe weg in te slaan of nieuwe kansen te grijpen. Oude denkpatronen kunnen u in de weg zitten. Als personal coach voor persoonlijke ontwikkeling adviseer en coach ik u bij al uw belemmeringen, zodat u doelgericht weer verder kunt.

  Personal coaching en nieuwe doelen bepalen

  Op een eerlijke, betrokken en persoonlijke manier werken wij samen gericht aan uw thema’s en leerdoelen. Wij nemen duidelijk uw vragen, onzekerheden en wensen door en op deskundige wijze reik in de handvaten aan om een volgende stap te kunnen maken. Afhankelijk van het doel, kan ik hier diverse ondersteunende methodieken voor inzetten.

  Maatwerkgericht advies

  Personal coaching is altijd maatwerk advies. Elke cliënt is namelijk weer anders en elke vraag of behoefte is weer anders. Het is een reis naar meer zelfbewustwording: valkuilen herkennen en zwaktes leren omarmen. Het uiteindelijke doel is terug in uw kracht komen, nieuwe uitdagingen durven aan te gaan en weer in balans te raken. Personal coaching is inzicht gevend, diepgaand en confronterend. Het gaat om het veranderen van (aangeleerd) denken en gedrag.

  Wat houdt personal coaching in?

  Individuele coaching is natuurlijk heel persoonlijk. Door de vragen die u krijgt, wordt u gestimuleerd tot zelfonderzoek en zelfreflectie. Dit geeft meer grip op uw leven of op uw werk. Bijvoorbeeld bij het effectiever communiceren, leren beïnvloeden, het nemen van beslissingen of om de juiste prioriteiten te kunnen stellen.

  Daarnaast kan ik dit combineren met vragenlijsten, een ontwikkel assessment of praktijkoefeningen. Ook kunt u van mij opdrachten mee krijgen om dit thuis uit te werken. Hierover krijgt u dan gerichte feedback en advies.

  Waarom personal coaching bij Gagliardi Psychologisch Advies?

  Personal coaching bij Gagliardi Psychologisch Advies probeert altijd meerwaarde te bieden in elk coachingstraject. Door mijn achtergrond en brede kennis op het gebied van psychologie, loopbaanontwikkeling en de arbeidsmarkt, kan ik een coachingstraject altijd samentrekken met loopbaanbegeleiding. of een gericht loopbaanadvies. Dit is mede afhankelijk van de vraag en of deze meer in de persoonlijke aard zit of meer werk gerelateerd.

  Personal coaching aanvragen?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van personal coaching en persoonlijke begeleiding, kunt u een aanvraag doen en neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  Personal Coaching geeft u weer zicht op u zelf en uw doelen”

 • Adresgegevens

  Rotterdam

 • Contactgegevens

  telefoon: 06-48255623
  e-mail: gagliardi@loopbaanadvies-rotterdam.nl

  KvK-nummer: 60672706

 • Social media