Menu
logo Gagliardi, logo Psychologisch advies Rotterdam
 • telefoon gagliardi psychologisch advies. 06-48255623
 • header afbeelding psychologisch advies gagliardi in Rotterdam/ Den Haag /Dordrecht
  studiekeuze Rotterdam/ Den Haag /Dordrecht, afbeelding puzzelstukjes
  text figcap

  Studiekeuze

  Het maken van een verkeerde studiekeuze kan grote gevolgen hebben. Het doen van een studiekeuze test kan bijdragen aan het maken van de juiste keuze op het gebied van studie, gerichte vervolgopleiding of beroepskeuze opleiding. Met de juiste studiekeuze advies kan ik u helpen om de juiste studie of opleiding te kiezen die het beste bij u en uw wensen past.

  Verkeerde keuze en onvoldoende voorlichting

  Uit onderzoek blijkt dat 2 op de 5 Nederlanders achteraf een verkeerde studiekeuze hebben gemaakt. Dat is financieel natuurlijk erg ongunstig, maar dit heeft ook gelijk gevolgen voor de verdere loopbaan en beroepsmogelijkheden. Scholen geven vaak onvoldoende voorlichting, waardoor er te weinig aandacht uitgaat naar de werkelijke motivatie en argumentatie voor een bepaalde opleiding of studie.
  Indien er geloot wordt voor een hogere HBO studie, kan het ook betekenen dat u niet bent uitgekozen en dat u noodzakelijk een andere studie moet volgen, maar wat nu?

  Weet u (nog) niet wat u wilt met uw studie?

  Zit u te wikken en te wegen welke studie u wilt volgen, kunt u geen keuze maken of vindt u meerdere richtingen leuk? Best lastig om dan een weloverwogen studiekeuze te maken. De studie die u nu kiest of al gekozen heeft, zal ongetwijfeld invloed hebben op de beroepskeuze die u wilt doen. Niet iedereen weet wat hij wil of wat het beste voor hem is. Daarom kunt u samen met mij een studiekeuze test doen, zodat u niet alleen deze belangrijke keuze hoeft te maken.

  Desgewenst kunt u ook een ontwikkelassessment of loopbaanassessment volgen, indien u meer hulp en advies nodig heeft om uw persoonlijke doelstellingen en loopbaankeuzes te bepalen.

  Studiekeuze test aanvragen?

  Wilt u graag samen met een professionele loopbaancoach bekijken welke studie het beste bij u past? Maak dan een afspraak en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op!

  Met een studiekeuze test weet u precies welke studie het beste bij u past

 • Adresgegevens

  Rotterdam

 • Contactgegevens

  telefoon: 06-48255623
  e-mail: gagliardi@loopbaanadvies-rotterdam.nl

  KvK-nummer: 60672706

 • Social media